Uslovi isporuke

Usluga isporuke robe je besplatna za porudžbine veće vrednosti od 6.000 rsd.

Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Period obrade porudžbine je najčešće 1-3 radna dana.

Nakon preuzimanja, kurirska služba Vam dostavlja pošiljku. Uobičajeno vreme dostave je 2 radna dana za veća naselja, a za udaljenija mesta 4 radna dana. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom, isporuku možete da očekujete u roku od 5 dana.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče.

Isporuka se vrši svakog radnog dana između 8-17h. Na dan isporuke ćete dobiti Viber/SMS obaveštenje kako biste znali kada da očekujete isporuku. U trenutku kada kurir bude u blizini Vašeg reona isporuke, uputiće Vam poziv. Ukoliko poziv odbijete ili se iz nekog razloga ne javite, isporuka pošiljke se odlaže za sutradan. O odlaganju isporuke za naredni radni dan bićete obavešteni putem Viber/SMS obaveštenja od strane kurirske službe. 

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko Vam je potrebno više informacija o statusu Vaše pošiljke možete nas kontaktirati putem e-mail-a: office@rokoco.com.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Postupak eventualne zamene artikla možete pogledati OVDE , a postupak reklamacije pogledajte OVDE .

Scroll to Top